Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο αδέσποτος

 


Το 2001, μια ομάδα ανθρώπων στα Γιαννιτσά συναντιέται με έναν κοινό στόχο: να προσφέρει αγάπη και βοήθεια στα αδέσποτα ζώα.

Ο Σύλλογος Ζωόφιλων Γιαννιτσών "ο αδέσποτος¨ αναγνωρίζεται ως μη κερδοσκοπικός (Αρ. Αποφ. Πρωτ. Γιαννιτσών 102/2001), με έδρα τα Γιαννιτσά.

Οι αφοσιωμένοι εθελοντές, που εργάζονται χωρίς αμοιβή, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό χωρίς οικονομική στήριξη από το κράτος ή άλλους φορείς. Η ύπαρξή του εξαρτάται αποκλειστικά από τις εισφορές των μελών και τις δωρεές των φίλων.

Δεν διαθέτουμε εγκαταστάσεις, άλλα παρέχουμε φιλοξενία στα σπίτια μας και στα σπίτια των εθελοντών και σε ειδικές περιπτώσεις σε πανσιόν κατόπιν πληρωμής, προσφέροντας αγάπη και φροντίδα στα ζώα που φιλοξενούμε.

Το Έργο μας

Αναλαμβάνουμε τη φροντίδα, προστασία και περίθαλψη των αδέσποτων ζώων, δρώντας με εξής τρόπο:

  • Έκτακτη Διάσωση και Ιατρική Περίθαλψη: Ανταποκρινόμαστε στα έκτακτα περιστατικά, προσφέροντας ιατρική περίθαλψη, στεγασμένο χώρο, και υποστήριξη.
  • Υιοθεσία ή Επανένταξη: Βρίσκουμε κατάλληλα σπίτια για τα ζώα μας ή, εάν αυτό δεν είναι δυνατό, τα επανατοποθετούμε στο φυσικό τους περιβάλλον.
  • Παρακολούθηση στο Περιβάλλον: Παρέχουμε φροντίδα και παρακολούθηση στα επανεντασσόμενα ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον.
  • Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση: Εκπαιδεύουμε και ευαισθητοποιούμε το κοινό για τη σωστή φροντίδα των ζώων.
  • Προώθηση της Φιλοζωίας: Προωθούμε την υιοθεσία ζώων με υπεύθυνο τρόπο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Επικεντρωμένοι στα πιο ευάλωτα ζώα, έχουμε σώσει πάνω από 3500 ζώα από το 2001.

μπισκοτάκι;

Για να έχετε την απόλυτη εμπειρία με την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να αποδεχτείτε τους όρους και την πολιτική cookies.

-->